Vaktechnische maatwerk Begeleiding

Ter aanvulling op bestaande jobcoaching

Als ervaren praktijkbegeleider en SEO-specialist kan Remco Tensen uw cliënten helpen om zich beter voor te bereiden op hun terugkeer naar de arbeidsmarkt. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van praktijkbegeleiding kan hij uw cliënten ondersteunen tijdens hun (re)integratietraject.

Door laagdrempelige mentorschap te bieden aan uw cliënten, kan Remco hen helpen om hun vaardigheden en kennis te verbeteren, waardoor ze meer kans hebben om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt. Bovendien kan dit de motivatie en betrokkenheid van uw cliënten vergroten, wat kan leiden tot een succesvollere (re)integratie.

Kortom, door de diensten van Remco Tensen in te huren voor praktijkbegeleiding en digitale marketing, kunt u uw cliënten helpen om zich beter voor te bereiden op hun terugkeer naar de arbeidsmarkt en hen ondersteunen tijdens hun (re)integratietraject. Dit kan leiden tot meer succesvolle (re)integraties en betere resultaten voor uw organisatie.

De SEO Job Coach levert een unieke dienst, lees meer informatie over de redelijke tarieven en begeleidingsmogelijkheden voor het afnemen van maatwerk mentorschap.