SEO Job Coach voor werkgevers

Strategie en advies met maatwerk begeleiding

Als ervaren SEO-specialist en praktijkbegeleider kan Remco Tensen uw werknemers helpen om uw bedrijf beter vindbaar te maken op het internet.

Ontwikkel een ‘SEO-mindset’ en begrijpen hoe je website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Als SEO Job Coach ben ik er om jou te begeleiden en advies te geven over hoe je online succesvol kunt worden.

Remco Tensen, Remco Tensen Consulting

Kortom, door de diensten van Remco Tensen in te huren voor praktijkbegeleiding en SEO/PPC-campagnebeheer, kunt u uw bedrijf en uw werknemers naar een hoger niveau tillen en uw online aanwezigheid vergroten. Dit kan leiden tot meer klanten, hogere omzet en betere resultaten voor uw bedrijf.

Als uw bedrijf werknemers heeft die een (re)integratietraject volgen, kan Remco hen helpen om hun vakkennis en vaardigheden te verbeteren en hen te ondersteunen tijdens dit proces. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van websiteontwikkelaars, schrijvers en andere professionals van verschillende niveaus tijdens hun (re)integratietraject.

Door praktijkbegeleiding te bieden aan uw werknemers, kan Remco hen helpen om hun vaardigheden en kennis te verbeteren, waardoor ze meer waarde toevoegen aan uw bedrijf. Bovendien kan dit de motivatie en betrokkenheid van uw werknemers vergroten, wat kan leiden tot hogere productiviteit en betere resultaten.