Wie is de SEO job coach?

Maak kennis met Remco Tensen

Remco Tensen is de SEO Job Coach. Een ervaren SEO-specialist en online marketeer voor Heroes in Marketing die een unieke dienst levert: SOE jobcoaching.

Remco heeft meer dan 15 jaar ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines en het beheren van succesvolle PPC-campagnes. Hij heeft gewerkt voor zowel kleine als grote bedrijven in verschillende sectoren, waaronder e-commerce, technologie, en reisbranche.

Ontwikkel een ‘SEO-mindset’ en begrijpen hoe je website beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google. Als SEO Job Coach ben ik er om jou te begeleiden en advies te geven over hoe je online succesvol kunt worden.

Remco Tensen, Remco Tensen Consulting

Daarnaast heeft Remco Tensen ruim 8 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met verschillende achtergronden en niveaus in hun (re)integratietrajecten. Hij heeft onder andere gewerkt als praktijkbegeleider voor websiteontwikkelaars, schrijvers en online marketeers. Hij heeft als doel om mensen te helpen hun potentieel te benutten en hun carrièredoelen te bereiken.

Remco Tensen SEO

Remco Tensen

SEO Job Coach

Is de maatwerk training en begeleiding van de SEO Job Coach een goede toevoeging op de jobcoaching van uw kandidaat?

EMAIL